Η εταιρία μας

 

Η εταιρεία μας ΑΦΟΙ ΡΟΓΚΑ , ξεκίνησε το 1985, με μεράκι για κατασκευή, που να αντέχει στον χρόνο, έμπνευση για μοναδικές δημιουργίες και αγάπη για να προσφέρει το  ιδανικό  αποτέλεσμα στους πελάτες μας.

Ξεκινώντας μαζί και οι δύο αδελφοί, Ιωάννης & Σταμάτης, βάλαμε τις βάσεις και στήσαμε το πρώτο μέρος της επιχείρησής μας.

Κάποια χρόνια αργότερα, στην ομάδα μας, εντάχθηκαν και οι υιοί μας, Χρήστος, Νίκος και Χρήστος. Ο ερχομός τους εδραίωσε ακόμα πιο πολύ την επιχείρησή μας.

Αγαπώντας την εξέλιξη, το 2000 ολοκληρώσαμε τον εκθεσιακό μας χώρο. Έναν χώρο 400τ.μ, ο οποίος βρίσκεται στον Βατώντα  - Νέας Αρτάκης (Εύβοια). Είναι διαθέσιμος να υποδεχθεί τους πελάτες μας, προκειμένου να δουν την μεγάλη ποικιλία των υλικών μας και να ακούσουν τις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες μας, σε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και άνετο περιβάλλον.

Όλοι μαζί, μέχρι και σήμερα, δημιουργούμε με αναλλοίωτες τις αρχές μας στην ποιότητα και στη συνέπεια, έχοντας προσθέσει τον εκσυγχρονισμό, στον τρόπο κατασκευής, καθώς και τον αναβαθμισμένο σχεδιασμό, από ειδικούς, προκειμένου να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό στα έργα μας.

Το όραμά μας είναι να καλύψουμε στο 100% τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας μέσα από τα έργα μας, μένοντας αναλλοίωτα στον χρόνο.